ANGLEŠKA BRALNA NOČ

V okviru ID English is fun smo tokrat petkovo noč preživeli malo drugače. V poznih popoldanskih urah smo se zbrali v šoli in začeli z našimi aktivnostmi. Odložili smo telefone, za celih neverjetnih 14 ur, in se podali v svet knjig, angleških seveda. Poleg branja so naše druženje zapolnile še ostale različne in zanimive aktivnosti. Za večerjo ni manjkala slastna pizza, zjutraj pa nas je pričakal okusen zajtrk.

Pa si poglejmo nekaj vtisov:

BRINA BERLAK, 7.c: Bilo mi je všeč. Brali smo, se zabavali in počeli dosti zanimivih stvari. Zelo je bilo dobro prespati v šoli z prijatelji. Vzeli so nam tudi telefone, kar mi je všeč, ker jih torej nismo uporabljali .Hitro se je bralna noč končala, jaz bi se je vsekakor še udeležila. Bilo je lepo in zabavno. Všeč mi je bilo spati zunaj na hodniku.

URBAN KLARIČ, 6.c: Na bralni noči mi je bilo zelo všeč. Med drugim tudi zato, ker zelo rad berem, to da so knjige bile v angleškem jeziku, pa je bila še dodatna popestritev .Skratka-to je bila zelo zanimiva in prijetna izkušnja zame.

JAŠA TITAN, 9.a: Na bralni noči je bilo lepo. Všeč mi je bilo, da smo brali, pisali in risali, ter se vključili od virtualnega sveta in socialnih omrežij. Uživala sem v branju .Bilo je zelo sproščeno in zabavno. 

LILU POLAJNER, 7.c: Bralna noč se mi je zdela zelo dobra. Prvič sem spala v šoli in to je bilo zelo zanimivo. Všeč so mi bile vse aktivnosti, ki smo jih delali in se že veselim naslednjega leta, ko bom spet lahko prespala v šoli in se tam zabavala s svojimi prijatelji. Za druge, ki se niso vključili v bralno noč pa jim ta dogodek zelo priporočam.

LUŠA ZAKŠEK, 9.c: Bilo je lepo, čeprav nismo imeli telefonov. Uživala sem se v branju knjig. Sicer ni bilo udobno spati na trdi blazini, ampak sem uživala v družbi prijateljic.

LARA PAPIČ, 7.c: Zelo je bilo fajn in zelo zanimivo. Prvič sem spala v šoli. Najboljše so bile različne igre, ki smo se jih igrali. Večerja in zajtrk sta bila super. Upam, da bomo imeli še več  takšnih dogodkov.

IVA  PRETTNER, 6.b: Bilo mi je zabavno, smešno, poučno… Upam, da se še kdaj ponovi, ker smo uživali in se zabavali. Ni pa mi bilo všeč, da nismo imeli telefonov.

HANA MERICA, 6.c: Bralna noč je bila odlična. Bilo je zabavno, zanimivo, smešno. Zelo smo se zabavali. Igre so bile popolne, pizze so bile zelo okusne. Če bo ta bralna noč organizirana tudi naslednje leto, se je bom zagotovo udeležila, ker sem se imela res enkratno.

Mentorici ID: Nataša Šiftar in Irena Varga Dervarič

 

Dostopnost