24. LIKOVNO – LITERARNI NATEČAJ S PODELITVIJO NAGRAD

V teh dneh, ko so se učenci ponovno vrnili v šolske učilnice, so se mnogi razveselili Potrdil o sodelovanju na regijskem natečaju »Naravne in druge nesreče – Bolje pripravljen kot poplavljen«.

Učenka Hana Merica iz 3. c razreda je na natečaju sodelovala z dvema prispevkoma, literarnim in likovnim. Oba sta nosila naslov Vreča Peskovica. Tako likovni kot literarni prispevek sta bila nagrajena na regijskem izboru, za zgodbo o vreči Peskovici pa je Hana prejela še nagrado na državnem izboru.

Hani in ostalim učencem, ki so sodelovali na natečaju in so prejemniki Potrdil o sodelovanju na regijskem natečaju, iskreno čestitam ter tudi v prihodnje želim veliko ustvarjalnih idej, tako na likovnem kot literarnem področju! V bližajočih počitnicah bo za kreativnost obilo časa.

Veseli pa so bili štirje nagrajenci: Oskar Balažic iz 7.a in Eva Vučko iz 9.a sta prejela literarni nagradi, Isabel Flegar iz 8.c je prejela nagrado za likovno delo, učenka Lara Kalamar iz 6.b pa je dobitnica likovne nagrade na regijskem in državnem izboru.

Mentor nagrajenima učenkama na likovnem natečaju je bil učitelj Tilen Matej Červek, Oskarjeva mentorica je bila učiteljica Cvetka Šavel Kerman, Evina pa učiteljica slovenščine, gospa Milena Mohorko.

Tudi vsem ostalim učencem, ki so sodelovali na natečaju, iskrene čestitke in naj list in pero ostajata najboljša prijatelja tudi v prihodnje.

Mentorji natečaja

 
 

Več prispevkov iz Novice