Vtisi učencev 2012

Vtisi učencev

Šesti razred sem sprejel kot nekakšno novo izkušnjo. Vsako uro smo zamenjali učilnico. Zelo sem bil vesel, ko sem spoznal svojo novo razredničarko in tudi učitelje, ki so me veliko novega naučili.

Taj Bratušek, 6.c

To šolsko leto se mi je zdelo najlepše doslej. Na vseslovenskem literarnem natečaju pod naslovom Zgodila se je nesreča sem prejela tretjo nagrado. Žal se podelitve nisem mogla udeležiti, saj sem si dva dneva prej poškodovala nogo. Presenečena sem bila, ko sta v učilnico stopili ga. ravnateljica in učiteljica slovenščine ter mi izročili nagrado, ki je prispela po pošti. Presenečenje pa tako!

Nina Krpič, 6.c

Bilo je zanimivo, saj smo se vozili po zahtevnih progah in na sidrih. V sobah smo gledali televizijo in se zabavali. Obroki so bili zelo dobri in raznovrstni. Vsak večer smo imeli pouk. Težko sem pričakoval konec zimske šole v naravi.

Marko Irgolič, 6.b

Čeprav sem smučarka od malih nog, sem se v zimski šoli v naravi veliko naučila. Zadovoljna sem, da sem na novo osvojila številne smučarske veščine in da mi je uspelo skočiti s skakalnice na smučišču. Naš smučarski učitelj je bil prijazen, zelo dobrosrčni pa so bili tudi ostali učitelji.

Enja Zobarič, 6.a

Ne bom pozabila dneva, ko smo čistili okolico naše šole in nas je razredničarka pohvalila, da smo se res izkazali. Želim si lep učni uspeh, vem pa to, da so se moje želje iz začetka šolskega leta izpolnile, strahovi pa razblinili. Za mano je res bogato šolsko leto, ki mi bo ostalo v prijetnem spominu.

Lara Števančec, 6.c

V ponedeljek, 21.05.2012, smo se mladi ekologi odpravili v predelovalnico odpadkov CEROP v Puconcih. Tam je bilo veliko učencev iz osnovnih šol, pa tudi malčkov iz vrtcev. Prireditve se je udeležil tudi predsednik države. Gospod Danilo Türk je imel kratek govor, podelili pa so tudi nagrade. Sledila je pogostitev. Bilo je zelo lepo, vesela sem bila, da sem v živo srečala predsednika države.

Maša Kutoša, 6.c

Spominjal se bom kviza Male sive celice, čeprav se nismo uvrstili naprej, smo se pa maksimalno potrudili. Zabavna je bila tudi učiteljica Nevenka.

Niko Milak, 7.b

V tem šolskem letu sem uživala v izbirnih predmetih (šolskem novinarstvu in nemščini), obogatila pa sta me tudi tabor nadarjenih v Olimju in šola v naravi. Zbližala sem se s sošolci in tudi drugimi učenci. Všeč mi je bil tudi nadaljevalni smučarski tečaj na Rogli.

Tisa Kučan Lah, 7.b

V tem šolskem letu smo doživeli mnogo razburljivega. Veliko vzponov in tudi padcev. Med najlepšimi doživetji je bil naravoslovni dan v Ljubljani in obisk Postojnske jame.

Žan Varga in Miran Klobasa, 8.a

V tem šolskem letu sem dosegla veliko uspehov. Zapomnila si bom vse športne dneve, predvsem majskega. Vsi dnevi dejavnosti mi bodo ostali v lepem spominu, najbolj pa ekskurzija, ko smo občudovali Postojnsko jamo. Tega razreda se bom zmeraj spominjala.

Kiara Ropoša, 8.c

V spominu na zadnje šolsko leto mi bo ostalo marsikaj. Najbolj smo uživali na zaključni ekskurziji v Gardalandu, kjer smo se zares sprostili ter uživali vsako minuto dneva.

Lina Kokol, 9.c

V spominu mi bodo vsekakor ostale tudi plesne vaje, na katerih je bilo zabavno. Kljub temu da smo se morali zelo potruditi za naše ocene, smo na koncu vsi veseli, saj bo šolskega leta počasi konec.

Anja Šijanec, 9.c

V lepem in prijetnem spominu mi bo ostala ekskurzija v Gardaland, kjer smo se zelo zabavali na različnih adrenalinskih napravah. Zelo sta mi bila všeč blue tornado in vlak smrti. Ta izlet je bil naš zadnji v osnovni šoli in mi bo za vedno ostal v nepozabnem spominu.

Klara Popović, 9.c

Vtise učencev sem zbrala in uredila Cvetka Šavel Kerman, učiteljica slovenščine.

 
 

Več prispevkov iz Prispevki